Ansök nu

Skandinaviska Institutet

Om programmet

Som au pair i Kina har du möjlighet att uppleva ditt livs äventyr! Du kommer att bo i en kinesisk värdfamilj och bli en del av den. Familjen kommer att göra allt de kan för att få dig att känna dig som hemma! Din roll kommer framför allt att vara att lära ut engelska och hjälpa till med språkutvecklingen hos värdfamiljens barn.

Vårt au pair-program i Kina fokuserar på språkutveckling. Det ger dig chansen att lära dig mandarin, samtidigt som du undervisar barn i engelska. Du studerar nämligen mandarin 4,5 timmar i veckan och kommer att gå en kurs om den kinesiska kulturen en gång i månaden.

Du reser tryggt och säkert genom oss. Vi har över 25 års erfarenhet och för oss är det viktigt att kunna ge personlig service hela vägen. Vi ger full support både i Sverige och i Kina, från det att du påbörjar din ansökan till dess att du avslutar din au pair-vistelse.

Under din vistelse kommer du att ha regelbunden kontakt med våra medarbetare i Kina. De finns där för dig och ger dig hjälp och support på plats. Du kommer även att ha ett lokalt ombud nära dig och din värdfamilj. Ombudet finns där för dig och anordnar au pair-möten och andra aktiviteter för au pairer i samma område. Du kan självklart alltid kontakta oss på Skandinaviska institutet. 

Varaktighet:  3 – 12 månader
Avresa:  Varje månad
Arbetstid:  Max 30 timmar per vecka. 1,5 dag ledigt per vecka.
Sista ansökningsdag:  Vi rekommenderar att du söker 2-6 månader innan avresa.
Fickpengar:  1500 RMB per månad
Semester: Betald semester (3 dagar var tredje månad)
Bonus: Du får en bonus på 1000 RMB efter att du har avslutat 6 månader