Ansök nu

Skandinaviska Institutet

Språk- och kulturkurs

Som au pair i Kina kommer du inte bara att få uppleva hur vardagslivet och människorna fungerar i landet, du kommer även att få lära dig grunderna i mandarin och gå en kurs i kinesisk kultur!

Mandarinkurs
När du åker som au pair till Kina via oss, kommer du också att få lära dig grunderna i mandarin. Att lära dig språket underlättar naturligtvis din tid i Kina, men är också meriterande för dig i din framtida karriär och utvecklande för dig som person. Om du redan kan mandarin, anpassas kursnivån efter det.

Du kommer studera mandarin 5 timmar i veckan. Lektionerna hålls av utbildad personal och håller en hög standard.

Lektionerna börjar vanligtvis under andra veckan av programmet och är interaktiva. Kursen innehåller med massor av övningar som fokuserar på att tala och förstå, för vi vill i första hand hjälpa våra au pairer med övergången till ett nytt hem och liv i Kina.

Kulturkurs
Du kommer att gå på en kulturkurs en gång i månaden. Det gör att du får en fördjupad kunskap om landets seder och traditioner. Kursen innehåller både Taichi, traditionell kinesisk målning, kalligrafi och musik och brukar vara väldigt uppskattad.