Ansök nu

Skandinaviska Institutet

Dream Au Pair

Vår samarbetspartner i Nya Zeeland, Dream Au Pair, startade sin au pair-verksamhet som landets första au pair-förmedling 2006 och är nu Nya Zeelands största au pair-agentur! Deras vision är att personliga relationer och genuina kontakter med andra är det som skapar framgång och utveckling. Dream Au Pairs team gör varje dag det lilla extra för att säkerställa att både au pairer och värdfamiljer känner sig trygga och uppskattade. Organisationen ger stöd i varje steg på vägen och har som mål att ge exceptionell service i alla lägen.

Dream Au Pair har ett stort utbud av värdfamiljer och det brukar gå fort att matcha. Svenska au pairer är populära och brukar bli placerade snabbt.

Det finns lokala ombud/programkoordinatorer i au pairens område, som är tillgängliga dygnet runt. De finns där när man behöver dem, vid t ex olycksfall, sjukdom eller andra situationer. Au pairen får också hjälp att skapa kontakt med andra au pairer i området och det anordnas au pair-träffar med olika roliga aktiviteter.

Dream Au Pair samarbetar även med ett team förskolelärare som besöker au pairen hemma en gång per månad (för au pairer i Auckland-området) och har telefonkontakt varannan vecka, för att ge stöd, tips och råd. De hjälper också au pairen att nätverka med andra au pairer i område och tipsar om barnevenemang, lekplatser och andra platser av intresse. De är bara ett telefonsamtal bort om au pairen behöver hjälp, assistans eller bara behöver prata. Förskolelärarna anordnar också lekgrupper varje vecka, månatliga barnutflykter och regelbundna workshops för professionell utveckling. Workshoparna är roliga och interaktiva med en rad ämnen som barns kost, matlagning, konst och hantverk eller maorikultur. Efter att ha genomfört dessa workshops får au pairerna ett certifikat – perfekt för den framtida portfolion eller CV:t!