Ansök nu

Skandinaviska Institutet

Dream Au Pair

Vår samarbetspartner i Nya Zeeland, Dream Au Pair, startade sin au pair-verksamhet som landets första au pair-förmedling 2006 och är nu Nya Zeelands största au pair-agentur! Deras vision är att personliga relationer och genuina kontakter med andra är det som skapar framgång och utveckling. Dream Au Pairs team gör varje dag det lilla extra för att säkerställa att både au pairer och värdfamiljer känner sig trygga och uppskattade. Organisationen ger stöd i varje steg på vägen och har som mål att ge exceptionell service i alla lägen.

Dream Au Pair har ett stort utbud av värdfamiljer och det brukar gå fort att matcha. Svenska au pairer är populära och brukar bli placerade snabbt.

Det finns lokala ombud/programkoordinatorer i au pairens område, som är tillgängliga dygnet runt. De finns där när man behöver dem, vid t ex olycksfall, sjukdom eller andra situationer. Au pairen får också hjälp att skapa kontakt med andra au pairer i området och det anordnas au pair-träffar med olika roliga aktiviteter.