Skandinaviska Institutet

Kan jag söka?

Ja, om du…

  • är mellan 18 och 30 år
  • har gymnasiekompetens
  • har minst 200 timmars barnerfarenhet från att vara barnvakt utanför familj/släkt
  • har körkort
  • har ett prickfritt polisregister
  • är vid god hälsa
  • ser fram emot att spendera 6-12 månader* med en Nyzeeländsk familj!

Visumkrav:
För att erhålla ett Working Holiday visum behöver du…

  • vara svensk medborgare
  • bo utanför Nya Zeeland vid tiden för ansökan
  • inte tidigare ha ansökt om ett Working Holiday visum

Längd på programmet
*Du kan välja att stanna som au pair mellan 6-12 månader, beroende på när din avresa sker:

  • januari – juni: 6-12 månader
  • juli – augusti: 6 eller 12 månader
  • september – december: 9-12 månader