Ansök nu

Skandinaviska Institutet

Au pair i USA:
Bästa sättet att uppleva Amerika!

Att hitta din värdfamilj

Det allra viktigaste för att du verkligen ska trivas under ditt au pair-år är att du får bra kontakt med din värdfamilj. Vår uppgift är att ge dig de bästa förutsättningarna för att matcha med rätt familj. Vi har alltid många familjer som söker au pairer, ca 400 familjer varje månad, så urvalet är stort! Du kan ha kontakt med flera värdfamiljer samtidigt under matchningsprocessen och det är självklart du som väljer vilken familj du ska tacka ja till.

Välj au pair-inriktning

Vi är ensamma om att kunna erbjuda tre olika program. Detta ger dig fler valmöjligheter inför ett upplevelserikt och spännande år i Amerika! Au Pair in America är den perfekta kombinationen av att arbeta, studera och resa i USA. Au Pair Extraordinaire är till för dig som har läst barn- och fritid, är utbildad barnskötare, eller som har arbetat heltid med barn under minst 2 år. EduCare in America är programmet för dig som vill lägga större fokus på dina studier.

Vanliga frågor

Vad är en au pair?

En au pair är en person som bor i en värdfamilj och hjälper till med familjens barn och visst hushållsarbete. Au pairens huvudsysslor kretsar dock alltid kring barnen och hen blir en del av värdfamiljen. Oftast kommer au pairen från ett annat land och är…

Kan jag välja var jag vill bo?

Vi tar hänsyn till de önskemål du har gällande ort etc. Vi kan inte garantera ort, men vi gör vårt bästa. Au Pair in America placerar au pairer i 170 områden i 40 stater. Vårt mål är att hitta den familj som passar dig bäst.

Kan jag starta mitt au pair-år alla månader på året?

Ja! Vi har alltid många värdfamiljer som söker au pairer. Vi har avresor 2-5 gånger per månad.