Ansök nu

Skandinaviska Institutet

Resa i USA

En av de stora förmånerna med att tillbringa ett år som au pair eller EduCare-deltagare är att du har mycket tid att resa och utforska Amerika. Med två separata veckor betald semester och åtminstone en helt ledig helg i månaden (fredag kväll till måndag morgon) kommer du att ha många möjligheter att utforska ditt lokala område, resa till andra delar av landet, samt besöka några av de platser du alltid drömt om.

När du fullgjort ditt år, har du möjlighet att resa i USA under en extra trettonde månad. Tänk bara på alla de städer och attraktioner som du kan besöka! Au Pair in America erbjuder dessutom rabatt på de äventyrsresor som ”Trek America” erbjuder.

Om du är friluftsmänniska, vad sägs om en utflykt till Arizona och Utah, inklusive vandring i Grand Canyon – avslutad med Las Vegas glänsande ljus? Eller hör stadens sorl, upplev ”non-stop” atmosfären i New York, Washington DC och New Orleans. Eller kanske föredrar du att slappna av på Floridas stränder nära Disney Worlds magi? Utbudet är enormt!