Ansök nu

Skandinaviska Institutet

Returner

Vad roligt att du vill återvända till USA för ännu en sommar på camp! Här har vi samlat lite information om hur det går till att åka i väg som returner:

Den största skillnaden när du söker som returner är att om du väljer att åka tillbaka till ditt gamla läger kommer din ansökan endast ske genom Camp America, då Londonkontoret ansvarar för alla returners som återvänder till samma läger.

Om du istället väljer att åka till ett nytt läger, krävs det att du gör en intervju med oss på Skandinaviska Institutet igen, precis som du gjorde innan din första sommar.

Ansökningsprocessen är enklare, då databasen mycamp har sparat dina uppgifter från tidigare år, så det är färre delar du behöver fylla i.

Detta får du
Som en Camp America Returner får du framför allt annat åka tillbaka till lägret och åter uppleva det roliga, äventyren och vännerna igen! Förutom detta, får du som ett Camp America Returner en mängd andra saker:

Förstklassig kundservice
Oavsett om du åker tillbaka till ditt gamla läger eller väljer att upptäcka ett helt nytt läger kommer Camp America ge dig förstklassig service och hjälpa dig genom hela processen precis som under din första sommar.

Betala mindre än du gjorde under din första sommar!
Det är enkelt – som en Camp America returner är kostnaden för att delta i programmet lägre än första sommaren –detta är ett sätt för oss att visa vår uppskattning för din lojalitet.

Förhandla din egen lön!
En av de stora fördelarna för dig som returner är möjligheten att förhandla om din egen lön, direkt med ditt läger. Generellt kan sökande förvänta sig en minimal ökning från ditt första år på cirka $ 300, men det går att höja lönen ytterligare.

Arrangera din egen transport till och från Camp –eller ta en CA Flight!
Camp America ger dig också möjlighet och flexibilitet att antingen ordna din egen transport till lägret eller välja CA flight paket – som tar bort kostnaden och besväret med att betala för ditt flyg direkt. Om du väljer CAflygningen kommer CA helt enkelt att dra av kostnaden från din lön- vilket betyder att du endast betalar en mycket liten kostnad för att ta dig tillbaka till lägret!

Goda nyheter för din Camp Director!
Om du väljer CA flygningen kommer vi bara att debitera ditt läger för priset för din flygresa, som i sin tur kommer att dra detta pris från din lön: Ditt läger behöver alltså inte längre betala någon programavgift för dig!

Heltäckande sjukförsäkring
Ditt Returnerpaket kommer att innehålla en bra sjukförsäkring. Du kan resa trygg i vetskapen om att du är fullt försäkrad för alla knölar eller repor som förhoppningsvis inte kommer att inträffa. Om det ändå inträffar något, är du helt skyddad och får vård vid sjukdom eller olycksfall, både medan du är på läger och efter lägret, när du njuter av att resa runt i USA!