Ansök nu

Skandinaviska Institutet

Elin, Melbourne

Hej! Mitt namn är Elin.

Jag ska vara i en familj som bor i Melbourne med två barn, en kille som är 10 år och en tjej som är 8 år. Barnen är väldigt aktiva vilket är roligt för det har jag också alltid varit. Det är även roligt för mina värdföräldrar kommer från Indien så jag får uppleva och lära känna två kulturer.

Jag valde att åka till Australien för att jag tyckte det verkande som ett sjukt coolt land med mycket att se och göra. Jag har även alltid bara hört bra saker om Australien både om naturen men fram framförallt om människorna.

Det är så mycket jag hade velat se och göra när jag är här i Australien. Men några saker som ligger högst upp på min lista är att ta dykarcertifikat i det Stora Barriärreven, åka till Tasmanien och köra på Great ocean road.

Jag valde att åka med skandinaviska institutet för jag fick bara en bra magkänsla första gången jag pratade med dem. En stor fördel var även att det var en orienterings kurs i Sydney innan man åkte till familjen. Vilket var toppen, men fick både lite tipps men framför att så mötte man andra Au pairer. Kände även att jag ville åka med en organisation för att känna att man får alla rättigheter man ska ha och att de har koll på allt som måste göras.