Ansök nu

Skandinaviska Institutet

Molly, Camp

How long did you stay in America?
I två månader.

What were your reasons for applying as a Camp America counsellor?
Jag ville gärna sommarjobba utomlands, därför lät Camp America perfekt för mig.

Tell us about your camp:
Camp Lou Henry Hoover är ett Girl Scout Camp för flickor i åldrarna 8-15 år. Campet har en massa utomhusaktiviteter som simning, paddleboarding, bågskytte, hiking och matlagning. Lägerdeltagarna bor i tält eller i sovsalar, och ledarna bor i anslutning till barnen. Varje vecka inleds respektive avslutas lägret med lägereld. De flesta tjejerna stannade oftast en vecka, men vissa var där i flera veckor. Det sjungs mycket sånger och campet är väldigt familjärt. Det var ungefär 200 lägerdeltagare.

Describe the area you lived in:
Camp Lou Henry Hoover ligger vid sjön Swartswood Lake i skogarna i Middleville, New Jersey. Närmsta stad är Newton, vilket låg ca. 20 min bilväg från campet. Där finns matbutiker, restauranger och klädbutiker.

What was your best camp experience?
Det bästa med att jobba på camp var att träffa nya människor och att få vänner för livet. Det var även roligt och utmanande att arbeta med de olika barngrupperna.

Tell us about any traveling you did or what you did during your days of:
Jag spenderade två dagar i New York innan jag var tvungen att åka tillbaka till Sverige och skolan. Under camptiden arrangerade mitt camp olika utflykter på lördagarna bl.a. till ett shoppingcenter, naturreservat och nöjesparker. Jag fick också vänner som generöst bjöd hem mig till dem.

How did you spend your camp salery?
Pengarna ska gå till andra resor.

What did you gain during your camp summer?
Jag har fått så många vänner för livet, fått ett starkare självförtroende och blivit bättre på engelska. Det var ett riktigt drömsommarjobb!