Ansök nu

Skandinaviska Institutet

Australien öppnar 1:a december!

Australiska myndigheter har meddelat att de öppnar upp landet igen från och med den 1:a december, för färdigvaccinerade resenärer som har Working Holiday visum. Det betyder att du som har tagit båda dina vaccindoser nu äntligen kan gå vidare och planera resan som au pair till Australien!

Vad gäller för vaccineringen?
För dig som vaccinerats med bland annat Pfizer/Moderna/Astra Zeneca gäller att det ska ha gått minst 1 vecka mellan andra dosen vaccin och din avresa till Australien.

Tänk på att du behöver kunna ladda ner och visa upp ditt Covidbevis.

Om du inte kan vaccinera dig, kontakta oss! Du kommer att behöva visa läkarintyg på de medicinska skäl som gör att du inte kan vaccineras och kan bli tvungen att sitta i karantän när du anländer till Australien.

Vad gäller för mig som vill påbörja en ansökan?
Nu är helt rätt tid att påbörja din ansökan! Vi har väldigt många australiska värdfamiljer som söker au pair just nu. Hör av dig till oss för att komma igång.

Jag har en ansökan, hur går jag vidare?
För att gå vidare med din ansökan, hör av dig till oss, så ser vi till att du kommer ut i matchning. Just nu har vi väldigt många australiska värdfamiljer som söker au pair.

Jag har avbrutit eller pausat min ansökan och vill komma igång och söka igen!
Om du avbrutit eller pausat din ansökan, hör av dig till oss så hjälper vi dig att komma igång igen.

Vad gäller för mig som redan har en färdig ansökan och är redo att matcha med en värdfamilj?
Perfekt! Hör av dig till oss! Du kan nu planera för en resa till Australien från 1:a december och framåt och meddela detta till de värdfamiljer du kommer att ha kontakt med.