Ansök nu

Skandinaviska Institutet

Nu startar vi vår au pair-orientation i Sydney igen!

Från och med april i år drar vi igång den fyra dagar långa och populära orienteringskursen i Sydney igen! Där får du massor av nyttig och viktig information och har chansen att både träffa vänner, skaffa dig ett nätverk och gott om tid att upptäcka den populära storstaden.

Planera din resa så att du kommer till Sydney senast dagen innan orientation (som alltid startar på en onsdag). Vid ankomsten blir du upphämtad på flygplatsen och körd direkt till hotellet, som du är inbokad på tillsammans med en grupp andra nyanlända au pairer. Din första dag efter ankomsten till Australien får du möjlighet att gå på en guidad tur genom Sydney. Under andra och tredje dagen får du värdefull information om ditt liv som au pair i Australien. Efter tre dagar på orientation reser du vidare till din värdfamilj, väl förberedd och utvilad.

Orientation, hotellövernattningen (fyra nätter inklusive frukost på det prisvinnande Wake Up hostel mitt i centrala Sydney) och resan från Sydney till din värdfamilj enkel väg ingår.

Visum-rabatt
Dessutom har nu du som reser till Australien som au pair på ett Working Holiday Visa under perioden 19:e januari – 19:e april 2022 möjlighet att få tillbaka visumavgiften på 495 AUD (ca 3200 SEK).

Hör av dig till oss för att komma igång med din ansökan, så hjälper vi dig att komma iväg till landet ”down under”!

Ansök här