Ansök nu

Skandinaviska Institutet

Sök nu för att resa i sommar och få bonus!

Vi märker att det finns ett stort intresse för vårt program Au pair Australien. Om du planerar att resa dit i sommar, eller början på hösten, är det hög tid att komma ut i matchning nu. Vår samarbetsorganisation på plats i Australien, AIFS, brukar få in extra många ansökningar från hela Europa under sommaren och konkurrensen om placeringarna är därför väldigt stor då.

Tänk också på att ansökningsprocessen brukar ta ungefär 3 månader från start till att du kan sitta på planet med destination ”Aussie-land”. Vänta därför inte med att göra klart din ansökan, utan sök nu! Vår rekommendation är att ha en komplett ansökan senast 30:e april, för att kunna komma iväg under sommaren/tidig höst.

Väldigt många australiska värdfamiljer söker au pairer just nu. Därför skulle vi vilja bjuda på en extra bonus till alla som vill åka dit som au pair inom kort: Du får 2 000 kr i rabatt på programavgiften, om du påbörjar din au pair-period i Australien någon gång mellan 1:a april och 30:e juni 2024! Meddela oss om du vill vara med på erbjudandet, så hjälper vi dig att bli klar i tid.