Ansök nu

Skandinaviska Institutet

Uppdatering om au pair-resor till Nya Zeeland

Vi jobbar på för fullt för att du ska kunna få en riktigt fin au pair-vistelse i Nya Zeeland så snart som det är tryggt, säkert och möjligt igen. Vi har nära kontakt med vår nyzeeländska samarbetsorganisation och följer noga vad både myndigheterna i Sverige och Nya Zeeland rekommenderar och beslutar.

Kan jag fortfarande söka som au pair till Nya Zeeland?
Ja! Det går jättebra att söka till vårt au pair-program i Nya Zeeland.

Vi arbetar vidare med ansökningar och placeringar och förbereder så att allt är klart den dag svenska och nyzeeländska myndigheter ger klartecken för resor mellan länderna igen.

Hur kommer jag vidare med min ansökan?
Hör av dig till oss så hjälper vi dig! Vi ser till att din ansökan blir redo för våra nyzeeländska värdfamiljer. Du kan nå oss hela sommaren – via mail, telefon och chatt på hemsidan.

När kan jag resa?
Myndigheterna i Nya Zeeland har beslutat om inreserestriktioner till följd av coronaviruset, vilket bland annat drabbar svenska au pairer. Som situationen ser ut just kan du troligen inte resa in i Nya Zeeland förrän i januari 2021. Situationen kan dock ändras och vi kommer att hålla dig uppdaterad med vilka datum som gäller, så att du själv kan fatta beslut om när du vill resa.

Jag vill resa under 2021.
Du är varmt välkommen att påbörja din ansökan redan nu!

Vad händer om jag ångrar mig?
Du betalar ingen programavgift förrän senast 5 dagar före avresa. Du kan alltså göra klart din ansökan och matcha med en värdfamilj, innan du bestämmer dig för hur du vill göra med din resa till Nya Zeeland.